If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Помпата която си свалил LPR ли е. На 2 такива вече им се чупят пружините и пак такава сложих понеже не се предлага нищо друго на пазара. За обезвъздушаването един съвет от мен приложи малко налягане на отвора на казанчето
Помпата е оригиналната Bosch и някакви цифри но ги забравих кви бяха
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
не намерих пружината кажете ако някой знае данните на пружината дължината ме интересува защото моята е стчупена и липсват намотки другите данни си ги записах и колко броя намотки има г/д благодаря ви
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
не намерих пружината кажете ако някой знае данните на пружината дължината ме интересува защото моята е стчупена и липсват намотки другите данни си ги записах и колко броя намотки има г/д благодаря ви
колеги не намирам никъде такава пружина моля ви упътете ме нанякъде или ако някой има излишна да ми я прати с наложен платеж плащам си а ако някой си е копувал да каже от къде много ще ви бъда благодарен
Смени си направо помпата, ако е оригиналната както казваш съвсем скоро ще откаже поради износване, ако и работния цилиндър не ти е сменян и него очаквай скоро
Смени си направо помпата, ако е оригиналната както казваш съвсем скоро ще откаже поради износване, ако и работния цилиндър не ти е сменян и него очаквай скоро
да оригиналната е.вътре няма язви шупли и тем подобни неща ще и купя ремонтен комплект о пръстени и ще си я направя защото колегите не са доволни от новите а нова пак бош е 180 лв. wtf а за долната ще я сваля и нея да я видя в какво състояние е ако трябва и нея ще поправя но ме дразни това че не мога да намеря пружина за горната помпа моля ви помагайте
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Явно всичко е относително,да не дърпам дявола за опашката,ама аз и на двете съм ги сменил горе долу по едно и също време и вече карат по година и половина,иначе сложих LPR защото такива имаше в магазина.
утре копувам ремонтен комплект да видим кво ще стане. има ли някаква тънкост при поставянето на гумичките? как действа буталото в тази помпа виждам че в долния край откъм пружината има една дупчица на него ?
колеги да попитам как се обезвъздушава на запалена кола или не ? един вътре да натиска 9 10 пъти и тогава отвивам да излезе и после завивам пак 9 10 пъти отвивам и завивам така ли се прави
Comment